Várjuk észrevételeit
A A A

Mérőállás bejelentés mobiltelefonon

Amikor a leolvasó mobilon kopogtat

Szeged, 2010. október 15. – A Szegedi Vízmű Zrt. új szolgáltatása a hazai piacon elsőként már SMS-ben is emlékezteti felhasználóit az aktuális vízmérőállás bejelentésének esedékességére, melynek segítségével a felhasználók gyorsan, egyszerűen, néhány kattintással mobiltelefonjukon rögtön meg is adhatják a kért adatokat.
 

 

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.


"A Magyar Televízió Szegedi Regionális Híradójának felvétele."

Szeged közel 80 ezer háztartásában mától nem kell fejben tartani a vízmérők leolvasásának pontos napját és nem szükséges várni a vízmérő leolvasót sem, mivel a Szegedi Vízmű Zrt. új szolgáltatásával a felhasználók SMS-ben is kaphatnak értesítést aktuális mérőállásuk bejelentésének esedékességéről. Az új szolgáltatás nemcsak figyelmeztet, de lehetőséget is teremt a mérőállás megadására. Ez történhet SMS-ben vagy WAP-on, és elegendő csupán a vízmérő állását megadni, mivel a többi felhasználói adatot (pl. mérő gyári száma) a rendszer a regisztráció során már megjegyezte, sőt az átlagostól eltérő fogyasztásról azonnal tájékoztatja is a felhasználót. Az elsőként a Szegedi Vízmű Zrt-nél bevezetett, a piacon újszerű szolgáltatás a felhasználók számára díjmentes, csupán a hálózati kapcsolódás költségét kell megfizetniük, mely SMS használata esetén egy alapdíjas SMS ára, WAP esetén pedig a mobilszolgáltatótól és mobil tarifától függően alkalmanként kb. 1 és 20 Ft között alakul, de valamilyen WAP- vagy internetes előfizetés esetén akár teljesen díjmentes is lehet.
A szolgáltatás igénybevétele előzetes regisztrációt követően lehetséges, melynek legegyszerűbb módja, ha egy SMS-t küld a 06-70-706-05-00 alapdíjas számra.
Az SMS tartalma: SZV kódszó, valamint a számlán megtalálható ügyfél azonosító szám és folyószámla azonosító (partnerkód), az alábbi formátum szerint:

Pl: SZV U01000001 000000111222

Ne feledje, Önnek csak a mérőállást kell beírnia és azt egy kattintással elküldeni. Szinte gyerekjáték!
 

Bejelentkezés