Várjuk észrevételeit
A A A

A Szent István téri víztorony látogathatósága

A Szent István téri víztorony látogathatóságára vonatkozó tájékoztató – biztonsági intézkedések

A Szent István téri víztorony – elővigyázatosságból, a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzet miatt – a meghatározott biztonsági előírások betartása mellett látogatható.


Tájékoztató anyag:
https://bit.ly/2ZoriER


Köszönjük a megértésüket!
Szegedi Vízmű Zrt.


Nyitvatartási időpontok
Április 1-től október 31-ig minden hónap első szombatján 10:00 és 16:00 óra között tekinthető meg a víztorony. Ezeken a napokon előzetes bejelentkezés nélkül bárki megnézheti a víztornyot, a benne berendezett kiállításokat.

A torony megtekintése belépőjegy vásárlásával lehetséges.

Bejelentkezés alapján
10 főnél nagyobb csoportok előzetes bejelentkezést, időpont egyeztetést követően tekinthetik meg a tornyot (kedden, csütörtökön és szombaton).
Bejelentkezés és időpont egyeztetés munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között: Szegedi Vízmű Zrt., Ivóvíz termelési üzem, telefon: 62/558-844, vizmu@szegedivizmu.hu
A torony megtekintése belépőjegy vásárlásával lehetséges. A belépőjegyeket a csoportos látogatók a Tourinform Irodában vásárolhatják meg a Vízművel való időpont egyeztetést követően.

Jegyárusítás
  • Tourinform Iroda
6720 Szeged, Széchenyi tér 12., 62/488-690, szeged@tourinform.hu, www.szegedtourism.hu

Szent István téri víztorony
Csak a nyitvatartási napokon, a nyitvatartási idő alatt.
 
Jegyárak

Felnőtt belépő 610 Ft; Diák és nyugdíjas jegy 400 Ft; 6 év alatt ingyenes; Csoportos kedvezmény nincs; Diák-csoport esetén a kísérők számára is 400 Ft/fő.
Rendezvényeken:
A Szegedi Vízmű Zrt. által évente 2 alkalommal megrendezett Nyílt Napok rendezvényen, pénteki napokon a torony továbbra is ingyenesen tekinthető meg, szombaton és vasárnap kedvezményes belépőjeggyel látogatható (300 Ft/fő).
Egyéb – nyilvános – rendezvények időtartama alatt kedvezményes jegy vásárlása szükséges a belépéshez (300 Ft/fő).


Történet

 

Bejelentkezés