Szegedi Vízmű Zrt.
Szegedi
Vízmű Zrt.
A Szegedi Vízmű Zrt. központi telefonszáma
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
A Szegedi Vízmű Zrt. központi email címe
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
A Szegedi Vízmű Zrt. helyzete a Google Térképen
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

20 éves sikeres együttműködés – A Szegedi Vadaspark és a Szegedi Vízmű

2020. 09. 07.

A Szegedi Vízmű számára egyértelmű, hogy a vízszolgáltatást csak úgy szabad végeznie, ha közben megóvja a vízi és szárazföldi élővilágot. Így a környezetvédelem – tevékenységünkből adódóan is – kiemelkedően fontos szerepet tölt be Társaságunk életében. A Szegedi Vadaspark már puszta létével is a természet szeretetére, az élőlények megismerésére és óvására hívja fel a figyelmet.

A Szegedi Vízmű 2000 decembere óta kiemelten támogatja a Szegedi Vadasparkot, szakmai hátterünkkel segítjük a park működését: munkatársaink, szakembereink részt vesznek az egyes állatok életterének kialakításában, emellett folyamatosan ellenőrzik a park területén lévő felszíni vizek minőségét, együttműködnek közös rendezvények, pl. Víz Világnapja szervezésében a Vadasparkkal.
A támogatás keretében a Vízmű részéről elvégzett munka éves kerete 1000 munkaóra, ami kb. 20 000 munkaórát jelentett az eltelt közel 20 év alatt…

A 20. évben a legjelentősebb „közös” munka Csülök, az orrszarvú életterének kialakításában való részvétel volt. Ebből az alkalomból a Szegedi Vízmű örökbe fogadta a Vadaspark legújabb lakóját, az indiai orrszarvút.
Az örökbefogadó tábla átadására „családi” körben, a Vízmű Családi- és sportnapján került sor, ahol Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója személyesen köszönte meg a vízmű munkatársainak az elmúlt 20 év alatt elvégzett munkát, a szakértő segítséget, az elkötelezettséget.

A Vadasparkkal való hatékony és sikeres együttműködés a jövőben is folytatódik, büszke támogatói vagyunk az intézménynek.

Szegedi Vízmű Zrt.


 

20 éves sikeres együttműködés – A Szegedi Vadaspark és a Szegedi Vízmű

További híreink

Vízmérő leolvasás a kiskertekben
Vízmérő leolvasás a kiskertekben
2023. 09. 25.
A Szegedi Vízmű Zrt. a kiskertek évi egyszeri vízmérő leolvasását végzi az alábbi helyszíneken és időpontokban:   
A Szegedi Vízmű Zrt. csapata nyerte a XX. Országos Víziközmű Szerelőversenyt!
A Szegedi Vízmű Zrt. csapata nyerte a XX. Országos Víziközmű Szerelőversenyt!
2023. 09. 20.
Egerben versenyeztek a vízműves szerelők, a megmérettetés a Szegedi Vízmű Zrt. győzelmével zárult. 
Összes hír Tovább az Összes hírre