Szegedi Vízmű Zrt.
Szegedi
Vízmű Zrt.
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Elektronikus szolgáltatások

Vegye igénybe a Szegedi Vízmű Zrt. díjmentesen biztosított, az Ön kényelmét szolgáló elektronikus szolgáltatásait!

  • az e-számla szolgáltatásra regisztráló ügyfelek részére a számla elektronikus úton, nem pedig papír alapon érkezik. A számla kiegyenlíthető már meglévő, vagy új csoportos beszedési megbízással, illetve átutalással. (Részletes információk)
  • Az e-ügyfélszolgálaton kényelmesen, otthonról intézheti személyes megjelenést nem igénylő, a víz- és szennyvízelvezetési szolgáltatással kapcsolatos ügyeit. (Részletes információk)
  • Honlapunkról indított bankkártyás befizetés – Járulékos költségektől mentes,  egyszerű és kényelmes számlakiegyenlítési lehetőség, amellyel akár regisztráció nélkül is kezdeményezhet a Szegedi Vízmű Zrt. által kibocsátott számlákra fizetési tranzakciót.(Részletes információk)

  • A Szegedi Vízmű új ügyfélszolgálati applikációja – Szegedi Vízmű Zrt. az elektronikus ügyfélszolgálatához kapcsolódóan egy új, korszerűbb, telefonra telepíthető alkalmazást tett elérhetővé felhasználói részére, amellyel az elektronikus ügyfélszolgálat egyes funkcióit tettük elérhetővé mobileszközén. Nem kell mást tennie, mint letölteni az új – „Szegedi Vízmű Ügyfélszolgálat” – alkalmazást. (Részletes információk)