Szegedi Vízmű Zrt.
Szegedi
Vízmű Zrt.
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Sport

szegedi sportéletA Szegedi Vízmű a szegedi sportélet elkötelezett támogatója

Szegedi Vízmű Zrt. hisz abban, hogy a sport előrevisz, ezért is döntött úgy, hogy a város jó hírét erősítő, növelő sikeres sportegyesületeket támogatja és ezzel ily módon is részt vállal a város életében.

A Szegedi Vízmű büszke arra, hogy hosszú évekig, évtizedekig szerepet vállalt a szegedi sportéletben, olyan sikeres csapatok, egyesületek munkáját segítve, akik sportágukon belül jelentős eredményeikkel vívták ki maguknak az elismerést. Működőképességünk megőrzése érdekében azonban megszorításokra kényszerültünk, ami érintette a szponzorációs tevékenységünket is.

Szegedi Vízisport Egyesület

www.szegedive.hu
vizisport egyesület

Sikerek, eredmények, minőség, a természethez, a vízhez való ragaszkodás. Ezek kötötték össze a Szegedi Vízmű Zrt-t és az EDF- DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesületet. A Vízisport Egyesülettel volt a legrégebbi és folyamatos kapcsolatunk, hisz 2001 szeptemberétől 2023 végéig voltunk tagja a támogatói körnek.

Olyan partnert kerestünk, amely eredményes és szintén elkötelezett a minőség, a magas szintű teljesítmény és a környezet tisztelete mellett. A Vízisport Egyesület maradéktalanul megfelelt ezeknek a feltételeknek, a kajak-kenu és az evezés egyaránt természethez közeli sportágak, amelyeket csak úgy lehet űzni, ha a sportolók tisztelik az őket körülvevő vizet, a természetet. A sikert, a magas szintű teljesítményt és a minőséget pedig részletezni sem kell, elég, ha a versenyzők eredményeire gondolunk.

Nagyon büszkék vagyunk az elmúlt közös több mint 20 évre, az eddigi együttműködésünkre, és bízunk abban, hogy amennyiben a későbbiekben a gazdasági körülmények lehetővé teszik, folytathatjuk a közös munkát.


 

Szegedi Női Vízilabda Egyesület

http://sznve.hu/

2011 augusztusában írtuk alá a szponzori szerződést a Szegedi Női Vízilabda Egyesülettel. ez az együttműködés 2021 végéig tartott. 

A megállapodás értelmében Társaságunk segítette az egyesület sportolóinak munkáját és felkészülését az évek során. Büszkék vagyunk a közös 10 évre.


női vizilabda

 

Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC Jégkorong Szakosztály

http://www.szegedhoki.hu/

A Tisza Volán SC Jégkorong Szakosztályával 2012 nyarán kötöttünk névadó szponzori szerződést, ez az együttműködés 2021 végéig tartott. Büszkék vagyunk a közös 9 évre.

Bízunk benne, hogy segítségünkkel hozzájárulhattunk a sikeres munkához, mind a felkészülés, mind a bajnoki idénybeli mérkőzések időszakában.

jégkorong1 jégkorong2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látvány-csapatsportok támogatása

A társasági adó törvény alapján Társaságunk évek óta támogatja (társasági adókedvezmény igénybevételével) az egészséges életmód kialakítása érdekében a látvány-csapatsportokat.