Szegedi Vízmű Zrt.
Szegedi
Vízmű Zrt.
A Szegedi Vízmű Zrt. központi telefonszáma
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
A Szegedi Vízmű Zrt. központi email címe
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
A Szegedi Vízmű Zrt. helyzete a Google Térképen
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

A Szegedi Vízmű Zrt. tájékoztatása

2024. 03. 11.

Az elmúlt napokban ügyfeleinktől, fogyasztóinktól számos telefonos, személyes megkeresést kaptunk, mely alapján Társaságunk az alábbi pontosítást teszi:

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara - a Szegedi Vízmű Zrt. és a kamara képviselői által folytatott személyes egyeztetést követően - készítette el az általuk kiadott ügyféltájékoztatót, amit a tagjaiknak és a támogató tagjaiknak kiküldött.(csmkik.hu )

Az elmúlt napokban ezzel kapcsolatban ügyfeleinktől, fogyasztóinktól sok telefonos, személyes megkeresést kaptunk, mely alapján Társaságunk az alábbi pontosítást teszi:

Azok a vállalkozók, vállalkozások, akik a vállalkozás székhelyét az állandóan lakott lakásukba jelentették be, ám a lakásban a vállalkozáshoz kapcsolódó tevékenységet nem végeznek (pl. taxis, kőműves, festő-mázoló, víz-gáz szerelő, őstermelő, tűzvédelmi szakértő stb.) a lakásukhoz kapcsolódóan nem kell a bejelentést megtenniük.

Csak azoknak kell Társaságunkat felkeresni és a bejelentésüket megtenni, ahol a lakásukban egyidejűleg lakossági és a vállalkozáshoz kapcsolódó nem lakossági jellegű felhasználás is van (pl. családi házban, lakásban van egy fodrászüzlet, kozmetika, műköröm stúdió, autómosó, műhely, orvosi rendelő, iroda, mosószalon, apartman kiadás, fizető vendéglátás stb.) *

*Alapesetben a nem lakossági tevékenységhez kapcsolódó fogyasztást külön vízmérővel kell mérni. Vannak/lehetnek azonban olyan esetek amikor ezt nem, vagy csak aránytalanul nagy költséggel lehet megvalósítani. Társaságunk erre az esetre is biztosít lehetőséget, egy fogyasztás megosztási megállapodás megkötésével. Ehhez azonban szükséges az ügyfél személyes megjelenése, a pontosítás érdekében. 

Szegedi Vízmű Zrt.

A Szegedi Vízmű Zrt. tájékoztatása

További híreink

Csatorna-hálózat javítás a Bocskai utcában
Csatorna-hálózat javítás a Bocskai utcában
2024. 04. 26.
Meghibásodás miatt csatorna-hálózati hibajavítási munkálatokat kezd 2024. április 30-án a Szegedi Vízmű…
Zsilip-tolózár javítás a Vértónál
Zsilip-tolózár javítás a Vértónál
2024. 04. 24.
A Szegedi Vízmű Zrt. üzemeltetésében lévő Vértónál üzemelő – a vízszint szabályozásához szükséges –…
Összes hír Tovább az Összes hírre