Szegedi Vízmű Zrt.
Szegedi
Vízmű Zrt.
A Szegedi Vízmű Zrt. központi telefonszáma
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
A Szegedi Vízmű Zrt. központi email címe
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
A Szegedi Vízmű Zrt. helyzete a Google Térképen
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Bankkártyás fizetés

Hogyan fizethetek a honlapon bankkártyával?

Online bankkártyás fizetéssel egyszerűen és biztonságosan egyenlítheti ki számláit, vagy víz- és szennyvízelvezetési számláinak akár teljes számlaegyenlegét.
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon egyelőre a víz- és szennyvízszolgáltatásról kiállított számlákat mutatjuk be, az esetlegesen felmerülő költségszámlákkal kapcsolatban kérje ügyfélszolgálati munkatársaink segítségét. 
A bankkártyás fizetés a Szegedi Vízmű Zrt. honlapján érhető el (http://www.szegedivizmu.hu/bankkartyas_fizetes/) és külön regisztráció nélkül is igénybe vehető. 

Bankkártyás befizetés e-ügyfélszolgálati regisztrációval:
 

 1. Az e-ügyfélszolgálatra már regisztrált ügyfeleknek a számla kiegyenlítéséhez további azonosításra nincs szükség:
 2. A kiegyenlítésre váró számlák megjelölését követően a „kifizetem” gombra kattintva indítható a díjfizetés:
 3. A fizetendő számlaösszeg és a regisztrációban szereplő e-mail cím ellenőrzését követően a jelölőnégyzet kipipálásával a „bankkártyás fizetés indítása” gombra kattintva léphet tovább:

   
 4. Itt már a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára érkezik, ahol online fizetésre alkalmas bankkártyával megkezdődhet a számla kiegyenlítése:

   
 5. A bankkártyás fizetéshez szükséges kártyaadatok megadásával (kártyaszám, a kártyán szereplő név, lejárat – hónap/év -, és a biztonsági CVC kód), majd a „Fizetek” gomb megnyomásával megtörténik a számla kiegyenlítése.

   
 6. Sikeres fizetés esetén megjelenik az alábbi üzenet: